Luonnollinen valinta eristämiseen

Harva rakentaa uutta taloa tai remontoi monta kertaa elämänsä aikana. Siksi on tärkeää tehdä hyviä ja harkittuja materiaalivalintoja silloin, kun rakentaminen tai remontointi on ajankohtaista.

Puu on tärkein raaka-aineemme

Hunton Nativo® Puukuitueriste valmistetaan kuusihakkeesta kuiduttamalla. Raaka-aine kerätään Huntonin tehtaan lähialueilla toimivilta sahoilta, se on uusiutuvaa ja 100% PEFC-sertifioitua.

Sen lisäksi, että puukuitueriste pitää lämmön sisällä ja kylmän ulkona, sillä on monta hyvää ominaisuutta, jotka sinun on hyvä tietää:

  • Varastoi hiiltä koko tuotteen käyttöiän ajan
  • Erityisen hyvä äänieristys
  • Edistää ”hengittävän” rakenteen syntymistä
  • Miellyttävä työstää

Puukuitueristettä on saatavana sekä levyeristeenä että puhallusvillana.

Puukuitueriste kotiin ja mökille

Puukuitueriste pitää talon lämpimänä, vähentää melua huoneiden ja kerrosten välillä. Käyttämällä puukuitueristettä, otat ympäristön huomioon.

Hunton Nativo® sopii erityisen hyvin:

  • Enintään kolmikerroksisille omakoti-, luhti- ja rivitaloille
  • Rivitaloille ja paritaloille, joissa asuntojen välillä on äänivaatimukset
  • Uudisrakennuksiin, laajennuksiin ja remontointiin
  • Mökille

Helppo työstää. Ei kutita. Ei ärsytä hengitysteitä.

Suojaa koti kylmältä ja tuulelta

Puukuitueriste on luonnollinen valinta kaikille, jotka haluavat vähentää rakennuksen ilmastovaikutusta. Puukuitueriste sitoo hiiltä koko tuotteen elinkaaren ajan. Hyvä lämmöneristys laskee myös asunnon energian tarvetta.

Riittävä eristys suojaa tuulelta, ääneltä ja kylmältä. Puukuidun ominainen kyky vähentää ilman liikettä eristeessä antaa hyvän tiivistyksen ikkunoiden ja tolppien ympärillä. Saat tasaisemman sisälämpötilan kesällä ja talvella.

Parempi äänieristys

Nativo Puukuitueriste eristää ääntä erityisen hyvin pehmeiden kuitujensa ja suuren tiheytensä ansiosta. SINTEFin (norjalainen tutkimuslaitos ja voittoa tavoittelematon säätiö) testit osoittavat, että puukuitueristeellä eristetty desibeliseinä vaimentaa asuntojen välistä ääntä huomattavasti yli teknisten vaatimusten. Tämä on hyvä uutinen kaikille, jotka aikovat rakentaa ja asua rivi- tai paritaloissa.

Vanhan talon lisäeristäminen lisää asumismukavuutta ja talon arvoa

Vanhan talon lisälämmöneristyksestä on paljon muutakin hyötyä kuin se, että lämpövuodot vähenevät. Huntonin tekninen päällikkö Thomas Løkken jakaa hyviä neuvoja ja kertoo, mitkä asiat on huomioitava, jotta talon saa säilymään uuden veroisena.

Monta syytä valita puukuitueriste

Materiaalivalinnoilla on merkitystä sekä rakentajille että asukkaille.

Puukuitueriste: helppo valinta

Yhä useampi rakentaja vannoo puukuitueristeen nimiin. Valintaa perustellaan muun muassa sillä, että puu on luonnollinen ja uusiutuva rakennusmateriaali, ja sen avulla voi toteuttaa hengittävän rakenteen.

Kirvesmies puutaloidyllissä

Talo pienessä Risørin rannikkokaupungissa Etelä-Norjassa oli ollut myynnissä pitkään – kaunis puutalo tarvitsi mitä ilmeisemmin hellää kättä. Kaikki muuttui, kun kirvesmies Lars Fossum käveli talon ohi.

Löysivät rauhan luonnosta

Heidi Bragerhaug ja Thomas Bråten elivät hektistä lapsiperheen arkea Oslossa, kunnes he päättivät rakentaa oman talon luonnon keskelle Norjan Valdresiin.

Ilmainen konsultaatio sinulle, joka haluat hyviä neuvoja eristämiseen