Hunton Tuulensuojalevy™

Hunton Tuulensuojalevy™ suojaa tuulelta. Hengittävä (diffuusioavoin) tuulensuojamme on helppo asentaa ja se on kehitetty Pohjolan vaativiin ja tuulisiin sääoloihin. Koska levyt on valmistettu puukuidusta, ne pystyvät siirtämään kosteutta ja vähentämään kondenssivahinkoja. Tuulensuojalevymme vähentävät kylmäsiltoja, jäykistävät rakenteen tuulta vastaan ja ovat mittatarkkoja.

6 syytä valita puukuidusta valmistettu tuulensuojalevy

Puupohjaiset rakennusmateriaalit ovat hyväksi sekä ympäristölle että rakennukselle. Tuulensuojatuotteemme Hunton Tuulensuojalevy™ on valmistettu lähialueella tuotetusta norjalaisesta puukuidusta, ja se soveltuu erinomaisesti pohjolan sääoloihin.

Tulevaisuuteen katsova rakennusmestari valitsee Hunton Tuulensuojalevyn™

Rakennusmestari Kristher Kopperud on jo vuosia suositellut asiakkailleen puupohjaisia rakennusmateriaaleja. Tuulensuojaukseen hän käyttää vain Hunton Tuulensuojalevyä™, joka on valmistettu puukuidusta ja kehitetty kestämään pohjolan vaihtelevia ja ajoittain vaativiakin sääoloja.

Terve sisäilma Bergön koululaisille

Maalahtelainen rakennusyritys Wikcon tarjoaa uudisrakentamisen ja kunnostuskohteiden kokonaisratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin kunnille ja yrityksillekin.