Hunton Tuulensuojalevy™

Hunton Tuulensuojalevy™ suojaa tuulelta ja on kehitetty erityisesti Pohjolan vaativiin ja tuulisiin sääoloihin. Se on diffuusioavoin ja valmistettu puukuidusta, jolla on hygroskooppisia ominaisuuksia. Se tarkoittaa, että levy sitoo ja luovuttaa kosteutta ilman suhteellisen kosteuden muuttuessa.

Huntonin tuulensuojalevyt on helppo asentaa. Ne vähentävät kylmäsiltoja, jäykistävät rakenteen tuulta vastaan ja ovat mittatarkkoja.

6 syytä valita puukuituun perustuva tuulensuojalevy

Puupohjaiset rakennusmateriaalit ovat hyväksi sekä ympäristölle että rakennukselle. Huntonin puukuituun perustuva Tuulensuojalevy™ on ollut Pohjoismaiden markkinoiden johtava tuote 70-luvulta lähtien. Tässä artikkelissa kerromme, miksi sinun kannattaa harkita puukuituista tuulensuojalevyä.

Tulevaisuuteen katsova rakennusmestari valitsee Hunton Tuulensuojalevyn™

Rakennusmestari Kristher Kopperud on jo vuosia suositellut asiakkailleen puupohjaisia rakennusmateriaaleja. Tuulensuojaukseen hän käyttää vain Hunton Tuulensuojalevyä™, joka on valmistettu puukuidusta ja sopii Pohjolan vaihteleviin ja ajoittain vaativiin sääoloihin.

Parempi sisäilma Bergön koululaisille

Maalahtelainen rakennusyritys Wikcon tarjoaa uudisrakentamisen ja kunnostuskohteiden kokonaisratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin kunnille ja yrityksillekin.