Hunton Tuulensuojalevy™

Hunton Tuulensuojalevy™ suojaa tuulelta. Hengittävä (diffuusioavoin) tuulensuojamme on helppo asentaa ja se on kehitetty Pohjolan vaativiin ja tuulisiin sääoloihin. Tuulensuojalevyn pääasiallinen materiaali on puukuitu, joka pystyy sitomaan, siirtämään ja vapauttamaan kostutta. Puukuidun ominaisuuksien ansiosta tuulensuojalevymme voi auttaa vähentämään kondenssivahinkoja. Tuulensuojalevymme vähentävät kylmäsiltoja, jäykistävät rakenteen tuulta vastaan ja ovat mittatarkkoja.

6 syytä valita puukuidusta valmistettu tuulensuojalevy

Puupohjaiset rakennusmateriaalit ovat hyväksi sekä ympäristölle että rakennukselle. Tuulensuojatuotteemme Hunton Tuulensuojalevy™ on ollut pohjoismaisten markkinoiden johtava puukuitutuote 70-luvulta lähtien.

Tulevaisuuteen katsova rakennusmestari valitsee Hunton Tuulensuojalevyn™

Rakennusmestari Kristher Kopperud on jo vuosia suositellut asiakkailleen puupohjaisia rakennusmateriaaleja. Tuulensuojaukseen hän käyttää vain Hunton Tuulensuojalevyä™, joka on valmistettu pääasiassa puukuidusta ja sopii pohjolan vaihteleviin ja ajoittain vaativiinkin sääoloihin.

Terveellisempi sisäilma Bergön koululaisille

Maalahtelainen rakennusyritys Wikcon tarjoaa uudisrakentamisen ja kunnostuskohteiden kokonaisratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin kunnille ja yrityksillekin.