Hunton Nativo® Puukuitueriste

Hunton Nativo® Puukuitueriste suojaa kylmältä. Eristeen pääasiallinen materiaali on luonnollinen puukuitu, ja eristelevyjen asentaminen on helppoa. Puukuidulla on hygroskooppisia ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että eriste sitoo ja luovuttaa kosteutta ilman suhteellisen kosteuden mukaan. Puukuidulla on myös hyvä lämmönvarastointikyky.

Puukuitueriste: helppo valinta

Yhä useampi rakentaja vannoo puukuitueristeen nimiin. Valintaa perustellaan muun muassa sillä, että puu on luonnollinen ja uusiutuva rakennusmateriaali, ja sen avulla voi toteuttaa hengittävän rakenteen.

Monta syytä valita puukuitueriste

Materiaalivalinnoilla on merkitystä sekä rakentajille että asukkaille.

Karijoen pappilaa kunnostetaan Huntonin tuotteilla

Kirvesmies ja restaurointimestari Jarno Paloniemi ryhtyi isänsä yhtiökumppaniksi. Nyt seinäjokelaisyritys entisöi ja kunnostaa vuonna 1877 rakennettua Karijoen hirsirunkoista pappilaa, jonka seurakunta päätti pelastaa ja muuttaa jälleen hengittäväksi.

Vanhan talon lisäeristäminen lisää asumismukavuutta ja talon arvoa

Vanhan talon lisälämmöneristyksestä on paljon muutakin hyötyä kuin se, että lämpövuodot vähenevät. Huntonin tekninen päällikkö Thomas Løkken jakaa hyviä neuvoja ja kertoo, mitkä asiat on huomioitava, jotta talon saa säilymään uuden veroisena.