Hunton Nativo® Puukuitueriste

Hunton Nativo® Puukuitueriste suojaa kylmältä. Eristeen pääasiallinen materiaali on luonnollinen puukuitu, joka ei aiheuta kutinaa eikä ärsytä ihoa tai hengitysteitä asentamisen yhteydessä. Puukuitu on ominaisuuksiltaan hengittävä (hygroskoppinen), mikä tarkoittaa, että se pystyy hallitsemaan kosteutta ja vähentää kondenssivahinkojen vaaraa. Samalla puukuidun terminen massa saa eristeen varaamaan lämpöä ja luovuttamaan sitä vähitellen. Näin puukuitueriste auttaa pitämään sisälämpötilan tasaisena – myös ulkolämpötilojen vaihdellessa – ja luo tervettä ja hyvää sisäilmaa.

Puukuitueriste: helppo valinta

Yhä useampi vannoo rakentaessaan puukuitueristeen nimeen. Perusteluita ovat «hengittävä» koti, hyvä sisäilma ja uusiutuvat rakennusmateriaalit.

10 syytä valita puukuitueriste

Materiaalivalinnat ovat nyt tärkeitä sekä rakentajille että asukkaille.

Karijoen pappilaa kunnostetaan Huntonin tuotteilla

Kirvesmies ja restaurointimestari Jarno Paloniemi ryhtyi isänsä yhtiökumppaniksi. Nyt seinäjokelaisyritys entisöi ja kunnostaa vuonna 1877 rakennettua Karijoen hirsirunkoista pappilaa, jonka seurakunta päätti pelastaa ja muuttaa jälleen hengittäväksi.

Vanhan talon lisäeristäminen lisää asumismukavuutta ja talon arvoa

Vanhan talon lisälämmöneristyksestä on paljon muutakin hyötyä kuin se, että lämpöhukka vähenee. Huntonin tekninen päällikkö Thomas Løkken jakaa hyviä neuvoja ja kertoo, mitkä asiat on huomioitava, jotta talon saa säilymään uuden veroisena.