Hunton Nativo® Puukuitueriste

Hunton Nativo® Puukuitueriste suojaa kylmältä. Eristeen pääasiallinen materiaali on luonnon raaka-aineesta, puuhakkeesta, valmistettu puukuitu. Puukuitueriste on helppo asentaa. Puukuitu on ominaisuuksiltaan hengittävää (hygroskooppisuus), mikä tarkoittaa, että se voi auttaa hallitsemaan kosteutta ja vähentämään kosteusvaurioita. Puukuidun terminen massa varaa lämpöä ja luovuttaa sitä vähitellen. Tämän ansiosta puukuituun perustuva eristeemme auttaa säilyttämään sisälämpötilan tasaisena – myös lämpötilojen vaihdellessa ulkona – ja mahdollistaa siten hyvän ja miellyttävän sisäilman.

Puukuitueriste: helppo valinta

Yhä useampi valitsee rakentamiseen puukuitueristeen.Valintaa perustellaan sillä, että puupohjaiset rakennusmateriaalit voivat myötävaikuttaa parempaan sisäilmaan ja ne perustuvat uusiutuvaan raaka-aineeseen.

10 syytä valita puukuitueriste

Materiaalivalinnat ovat nyt tärkeitä sekä rakentajille että asukkaille.

Karijoen pappilaa kunnostetaan Huntonin tuotteilla

Kirvesmies ja restaurointimestari Jarno Paloniemi ryhtyi isänsä yhtiökumppaniksi. Nyt seinäjokelaisyritys entisöi ja kunnostaa vuonna 1877 rakennettua Karijoen hirsirunkoista pappilaa, jonka seurakunta päätti pelastaa ja muuttaa jälleen hengittäväksi.

Vanhan talon lisäeristäminen lisää asumismukavuutta ja talon arvoa

Vanhan talon lisälämmöneristyksestä on paljon muutakin hyötyä kuin se, että lämpöhukka vähenee. Huntonin tekninen päällikkö Thomas Løkken jakaa hyviä neuvoja ja kertoo, mitkä asiat on huomioitava, jotta talon saa säilymään uuden veroisena.