Hunton Lattia

Yksinkertainen kokonaisratkaisu keveisiin välipohjiin

Hunton Lattia -rakenneratkaisu muodostuu korkealaatuisista, tekniset vaatimukset täyttävistä tuotteista.  Lisäksi se on ekologinen ja helppo työstää.

Mitä etua Huntonin tuotteista rakennettu lattia tarjoaa?

Hunton Lattia on keveitä välipohjia varten kehitetty tehokas kokonaisratkaisu. Tämä lattia rakennetaan yksinomaan puukuitutuotteista, minkä ansiosta se parantaa sekä sisäilman laatua että auttaa osaltaan suojelemaan ympäristöä.

Tehokkaat ja joustavat ratkaisut

Hunton Silencio® on kehitetty erityisesti vaimentamaan sekä keveiden että raskaiden rakenteiden askel- ja ilmaääniä.  Hunton Silencio®  -levyt voidaan yhdistää myös vesikiertoiseen lattialämmitykseen (Hunton Silencio® Thermo).

Raskasrakenteisia välipohjia varten Hunton on kehittänyt eri paksuisia Hunton Silencio® -lattiaratkaisuja. Yhtenä mahdollisuutena on valita Hunton Silencio® Thermo, joka on ainutlaatuinen äänieristyksen ja vesikiertoisen lattialämmityksen yhdistelmä.

Korkealaatuinen ja helppo asentaa

Hunton Lattia -rakenneratkaisu käsittää yksinomaan korkealaatuisia, teknisen hyväksynnän saaneita tuotteita, jotka täyttävät voimassa olevat vaatimukset ja määräykset.  Lisäksi Hunton Lattia -rakenneratkaisu mahdollistaa helpon ja tehokkaan työskentelytavan ja on juuri oikea valinta ympäristön kannalta.

Hunton Lattia -rakenneratkaisun muodostavat Hunton Nativo levyeriste, Hunton Silencio®/Hunton Silencio Thermo® ja mahdollisesti Fermacell® kuitukipsilevy.

Hunton Lattia

Hunton Lattia