Huntonin rakennusmateriaaleilla eristät kaiken huvilasta huussiin

Julkaistu: 7. huhtikuun 2022    

Huntonin puupohjaiset rakennusmateriaalit ovat vahvasti edustettuina Nelosen suositussa Huvila & Huussi -ohjelmassa. Toimitimme niin korjausrakentamiseen kuin uudisrakentamiseen soveltuvia rakennuseristeitämme ja -levyjämme kaikkiaan kolmeen erilaiseen kohteeseen. Tuotteemme voit bongata uuden kauden jaksoista numero 4, 5 ja 9.

Saunasta huvilaksi

Jaksossa numero 4 ”Saunasta huvilaksi” kohteen muutostöissä käytössä ovat Nativo Puukuitueristelevymme (50 mm ja 100 mm) sekä Hunton tuulensuojalevyt (12 mm), jotka suojaavat kohteen hirsirunkoa niin kosteudelta, vedolta kuin pakkaseltakin.  Jaksossa sukupolvelta toiselle säästynyt, 1800-luvun puolelta peräisin oleva vanha sauna muutetaan upeaksi kesähuvilaksi. Muutoksen onkin sanottu olevan jopa massiivisin koko Huvila & Huussi -ohjelmahistorian aikana. Lisäksi jaksossa esiintyy oma aluemyyntipäällikkömme Miikka Rikman, joka kertoo muutostöissä käytettävistä tuotteista tarkemmin.
Katso koko jakso 4 täältä.

Hunton Tuulensuojalevyä on saatavilla vahvuuksilla 12 mm:n, 19 mm:n ja 25 mm:n ja Nativo Puukuitueristettä on niin ikään tarjolla useilla eri mitoituksilla erilaisiin tarpeisiin, sekä eristelevyinä että puhalluseristeenä. Kysy lisää lähimmästä rakennustarvikeliikkeestä tai tarkista jälleenmyyjämme täältä.

Hunton Huvila ja huussi Nativo puukuitueriste

Venevajasta kesämökiksi 

Järjestyksessään viides jakso kantaa nimeä ”Venevajasta kesämökiksi”. Laulaja Leo Stillmanin hankkiman kesäpaikan venevaja muuntuu ohjelmassa kesämökiksi. Osana muutostöitä tuotteistamme ovat edellisen jakson tavoin mukana pintavahvistetut ja diffuusioavoimet Hunton tuulensuojalevyt, jotka sitovat ja luovuttavat kosteutta ilman suhteellisen kosteuden mukaan.

Kohteen lopputulos on melkoinen, ja massiivinen muutos kerrassaan upeaa katsottavaa. Katso koko jakso 5 täältä.

hunton huvila ja huussi tuulensuojalevy

Tulvavesien armoilla

Olemme oleellisesti mukana myös dramaattisesti nimetyssä jaksossa numero 9 ”Tulvavesien armoilla”. Eikä ihme, sillä tuotteissamme käytetyllä puukuidulla on kerrassaan erinomaiset kosteudenhallintaominaisuudet. Tällä kertaa jaksoa tähdittävät rakennusmateriaalien osaalta mm. pienen hiilijalanjäljen Nativo Puukuitueristelevy, diffuusioavoin Hunton  Tuulensuojalevy, hyvän kosteudenhallintakyvyn omaava Hunton Sarket -aluskatelevy (25 mm) sekä vahva Fermacell-kuitukipsilevymme. 

Katso koko jakso 9 ja sen upeat muutokset täältä.