Urakoitsija kiittää: ”Hunton Nativo-puhallusurakka on siisti menetelmä”

Julkaistu: 25. toukokuun 2021    

Veljekset Pasi Mäki ja Kristian Mäki pyörittävät Pohjanmaan Eristepalvelua. Perheyrityksellä on lähes 25 vuoden kokemus lämpöeristeistä, josta Huntonin valtuuttamana puukuitueristeen puhallusurakoitsijana on vierähtänyt jo viitisen vuotta.

– Vaikka puupohjaiset materiaalit ovat jo tänä päivänä kova sana, niitä käytetään tulevaisuudessa vieläkin enemmän, uskoo Pasi Mäki.

Puhalluseristystä  ympäri Pohjanmaata

Syksyllä 2020 Pasi ja Kristian olivat puhaltamassa puukuitueristettä pientaloihin Vaasan Vikingassa ja Vetokannaksella. Kevään 2021 rakennuskauden alkaessa Mäen veljekset ovat juuri käyneet puhaltamassa Hunton puukuitueristettä mm. Ähtävällä. Kun kesän uudet taloprojektit etenevät eristysvaiheeseen, Pohjanmaan Eristepalvelulla pitää kiirettä.

– Laadukkaita ja tasalaatuisia tuotteita on mukava myydä eteenpäin. Lisäksi Nativo® puhallusurakka on siisti menetelmä, eikä työmaalle jää leikkausjätettä, sanoo Pasi.

Mäki kertoo, että myös uudisrakentamisessa on mukana yhä enemmän talotehtaita, jotka käyttävät pelkkää Huntonia.

Puukuitueriste rikotaan säkistä puhalluslaitteeseenPuukuitueristeen puhalluslaite

Huntonin myyntipäällikkö Hans Björklund kehuu ammattitaitoista yhteistyökumppaniaan. 

– Pasi ja Kristian ovat Huntonin pitkäaikaisia ja uskollisia yhteistyökumppaneitamme, jotka alkoivat ensimmäisten joukossa myydä ja asentaa tuotettamme, eli he tuntevat tuotteemme erittäin hyvin. Kaiken lisäksi he hoitavat ympäristöasiat esimerkillisesti: kaikki muovijätteet ja pakkausmateriaalit lähtevät jätehuollon kautta uusiomuoviksi ja hyötykäyttöön.

Siisti Hunton Nativo -työmaa

Kuvissa oleva kohde: Pientalo Vaasan Vetokannaksella
Rakentaja: Pohjanmaan Eristepalvelu, (@Pohjanmaan Kuituteollisuus)
Kohteessa käytetyt materiaalit:
Yläpohjan eristys: Hunton Nativo® Puukuitueriste, puhalluseriste
Seinien eristys: Hunton Nativo Puukuitueriste, eristelevyt