Nähdäänkö Naantalissa?

Julkaistu: 1. heinäkuun 2022    

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään Naantalissa, upealla Luonnonmaan saarella 15.7.–14.8. Tule tervehtimään meitä messukohteeen 30-31 As Oy Lounakallion edustalle!

Tänä vuonna messukohteiden joukossa on paljon hirsitaloja, mutta myös puu- ja CTL-taloja sekä kivitaloja. Huntonin tuotteita on käytetty useassa eri kohteessa – muun muassa Honkatalon Wing, Kontion Villa Myötätuuli ja Villa Nåde, Hongan Chalet Pihla, Koti Neulanen, Rakennusliike Spinkkilän Lounakallio sisältävät kaikki Huntonin tuotteita.

Huntonille suurin projekti vuoden messukohteista oli Asunto oy Lounakallion neljä omakotitaloa, joiden eristeenä on käytetty sekä Hunton Nativo® puhalluseristettä että levyeristettä. Lounakallion rakennuksissa käytettiin myös Huntonin tuulensuojalevyjä. Lounakallion puhallusurakan suoritti vankalla ammattitaidolla Huntonin valtuuttama puhallusurakoitsija Anpe Oy, joka on tehnyt puhallusvillaurakointia jo vuodesta 1976 lähtien.

Lounakallion omakotitalot ovat ”hyvän elämän taloja”, niiden suunnittelussa on otettu huomioon ekologisuus sekä talon hengittävyys. Ekologisuus on myös Huntonille tärkeä arvo.

Meidän tavoitteenamme on lisätä puun käyttöä rakennuksissa. Huntonin tärkein raaka-aine on kuusihake, sahateollisuuden jäännöstuote. Hake kuidutetaan puukuiduksi, josta valmistamme rakennusmateriaaleja. Näin toimiessamme vaikutamme siihen, että koko tukkipuu tulee hyödynnettyä.

Tuotteemme syntyvät pääasiassa luonnonmukaisesta ja uusiutuvasta raaka-aineesta, joka sitoo hiiltä koko käyttöikänsä aikana. Me uskomme, että puun hyvät ominaisuudet ovat sekä ympäristön, yhteiskunnan että ihmisten etu. Tule käymään messuosastollamme As Oy Lounakallion A-talon edustalla – keskustelemme mielellämme kanssasi rakennus- tai remonttiprojektistasi. Samalla voit osallistua 1000 euron arvoisen puhalluseristeurakan arvontaan.

Nähdään kesällä Naantalissa!