Hunton on ostanut tanskalaisen Dansk Træfiberisoleringin

Julkaistu: 9. lokakuun 2016    

Hunton Fiber AS on 1.9.2016 tehnyt sopimuksen Dansk Træfiberisolering -yrityksen (DTI) hankinnasta. Hankinta on osa kasvustrategiaa Huntonille, joka jo omistaa 80 % Norsk Trefiberisolering -yrityksestä.

– ”Hankinta antaa entistä vahvemman jalansijan Tanskan eristysmarkkinoilla”, kertoo Huntonin toimitusjohtaja Arne Jebsen tyytyväisenä.

Osana Huntonin kasvustrategiaa pohjoismaisilla markkinoilla yrityksen hallitus päätti kesäkuussa rakentaa Gjovikiin tehtaan puukuitutuotantoa varten. DTI on vakiintunut puukuidun toimittaja Tanskan voimakkaasti kasvavilla markkinoilla.

– ”Tämä hankinta antaa meille hyvän pohjan tulevalle kasvulle Tanskassa”, sanoo Arne Jebsen.

DTI perustettiin vuonna 1998 vuonna Bryrupiin, Jyllantiin vuonna 1998, ja se tarjoaa puhalluspuukuitutuotteita kaikentyyppiseen rakentamiseen Tanskassa sekä konsulttipalveluita puukuidun käytöstä rakennusmateriaalina. DTI:n liikevaihto on noin 5 miljoonaa Tanskan kruunua ja sen palveluksessa on 3 henkilöä.

– ”Olen erittäin iloinen tästä mahdollisuudesta. Huntonin osaaminen, pitkä kokemus ja vahva asema rakentajien ja arkkitehtien keskuudessa antaa meille hyvät mahdollisuudet kasvuun”, sanoo DTI:n toimitusjohtaja Bjørn Henriksen.