Nähdäänkö FinnBuild-messuilla lokakuussa?

Julkaistu: 20. syyskuun 2022    

Osallistumme FinnBuild-messuille 4.–6. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa. Löydät meidät osastolta 6k2. Luonto ja ympäristö ovat meille tärkeitä ja se näkyy messuosastollamme myös tänä vuonna!

Huntonin tavoitteena on lisätä puun ja puusta valmistettujen materiaalien käyttöä rakennuksissa. Meidän tärkein raaka-aineemme on kuusihake, sahateollisuuden sivutuote. Kuusihakkeesta valmistamme puukuitua – puukuitusta taas valmistamme rakennusmateriaaleja, joiden tekninen käyttöikä on vähintään 60 vuotta!

Kuusihakkeen hyödyntäminen tuotannossa on tärkeää, sillä näin toimiessamme koko tukkipuu tulee hyötykäyttöön. Haluamme omalta osaltamme olla vaikuttamassa puun arvoketjun kiertotalouteen. Osallistumalla projekteihin, jotka lisäävät innovaatioita, arvon luomista ja osaamista, työskentelemme yhteistyökumppaniemme kanssa yhdessä kiertotalouden puolesta. Me uskomme, että rakentamisen tulevaisuus on vihreä.

Alla esimakua siitä, mitä voit kokea messuosastollamme:

  • Tunnustele ja työstä Nativo® Puukuitueristettä, koe miten helppoa ja kätevää eristeen asennus voi olla!
  • Näe miten Nativo® Puukuitueristettä puhalletaan, esityksiä osastollamme jokaisena messupäivänä.
  • Me näytämme, kuinka rakennat kestävästi ja vastuullisesti, tule juttelemaan kanssamme projektistasi.
  • Haemme jälleenmyyjiä ja asentajia puukuituiselle Silencio® Thermo lattialämmituksen asennuslevylle. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Jätteen vähentämiseksi olemme varmistaneet, että:

  • Kaikki osastomme rakenteissa käytetyt materiaalit on sahattu tarkkojen mittojen mukaan
  • Tarjoamme kahvia kupeista, jotka voi syödä. Kyllä, luit oikein!
  • Pyrimme kierrättämään osastomme materiaalit seuraavissa tapahtumissa.

FinnBuild on järjestetty jo vuodesta 1974. FinnBuild on alan suurin tapahtuma Suomessa – sekä kävijöiden lukumäärän, niihin osallistuvien yritysten, että näyttelypinta-alalla mitattuna.

Nähdään messuilla!

Rekisteröidy ilmaiseksi kävijäksi messuille tästä.