Joulukalenteri – Kilpailun ehdot

Julkaistu: 27. marraskuun 2020
  1. Tämän kilpailun toteuttaa Hunton Oy (Hunton). Facebook ei ole millään tavalla osallisena kilpailussa, sen organisoinnissa, sponsoroinnissa, tukemisessa tai hallinnoinnissa.
  2. Kilpailu on maksuton ja avoin kaikille. Huntonin työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Huntonin päätökset ovat lopullisia, eikä niistä voi valittaa.
  3. Kilpailuaika Facebookissa alkaa 29.11.2020ja päättyy 21.12.2020. Sama henkilö voi osallistua kilpailun kuhunkin arvontaan kerran. Otamme yhteyttä voittajaan viimeistään 7 päivän kuluttua kunkin arvonnan päättymisestä. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoomme 14 päivän kuluttua voiton tiedoksisaannista, Hunton pidättää itselleen oikeuden valita uuden voittajan. Voittaja esitellään Hunton Oy:n Facebook-sivulla kilpailuaiheisessa postauksessa.
  4. Voittajan pitää ratkaista sana-arvoitus. Julkaisemme uuden sana-arvoituksen jokaisena joulua edeltävänä adventtina. Arvoitukset julkaistaan sunnuntaisin 29.11., 6.12.,13.12. ja 20.12. Arvomme jokaiselle sana-arvoitukselle yhden voittajan. Voittajan tulee vastata arvoitukseen kommentoimalla oikea sana. Voittaja arvotaan niiden osallistujien kesken, jotka ovat onnistuneet ratkaisemaan sana-arvoituksen oikein. Arvomme voittajan kolmena ensimmäisenä viikkona aina adventtia seuraavana perjantaina, ja viimeisellä viikolla adventtia seuraavana maanantaina. Vinkki: Jokaisen sana-arvoituksen ratkaisu on yksittäinen sana, ja kun sanat lopulta yhdistetään, ne muodostavat lauseen.
  5. Jokaisen viikon palkintona on Partioaitan riippumatto. Kaikkiaan arvomme neljä riippumattoa, yhden jokaisesta sana-arvoituksesta. Palkinnosta ei voi valittaa, eikä sitä voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai rahaksi. Jos voittaja ei hyväksy palkintoa, palkintoa ei jaeta uudestaan.
  6. Hunton ei kerää tai säilytä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin.