Hunton-arvonnan säännöt

Julkaistu: 14. toukokuun 2021
  1. Tämän arvonnan toteuttaa Hunton Oy (Hunton). Facebook/Instagram ei ole millään tavalla osallisena arvonnassa, sen organisoinnissa, sponsoroinnissa, tukemisessa tai hallinnoinnissa.
  2. Osallistumalla arvontaan vapautat Instagramin kaikesta vastuusta. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. 
  3. Arvonta on maksuton ja avoin kaikille. Huntonin työntekijät eivät saa osallistua arvontaan. Huntonin päätökset ovat lopullisia, eikä niistä voi valittaa.
  4. Arvonta-aika Instagramissa alkaa 1.12.2021 päättyy 22.12.2021Arvontoja on yhteensä neljä kappaletta. Ensimmäinen arvonta suoritetaan 7.12.2021, toinen arvonta suoritetaan 14.12.2021, kolmas arvonta suoritetaan 21.12.2021 ja neljäs arvonta suoritetaan 28.12.2021. Sama henkilö voi osallistua kuhunkin arvontaan kerran. Otamme yhteyttä voittajaan viimeistään 7 päivän kuluttua kunkin arvonnan päättymisestä yksityisviestitse Instagramissa. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoomme 14 päivän kuluttua voiton tiedoksisaannista, Hunton pidättää itselleen oikeuden valita uuden voittajan. Palkinnot lähetetään kaikille voittajille viimeistään 2.1.2022. 
  5. Osallistujan pitää laskea arvontapostauksen tonttulakkien lukumäärä ja kommentoida oikea vastaus. Osallistujan pitää myös seurata @Huntonoy Instagram-tiliämme. Arvontapostaus julkaistaan kerran viikossa keskiviikkoisin. Arvomme yhden voittajan per arvontapostaus. Arvomme voittajan kerran viikossa arvonta-aikana.
  6. Jokaisen arvonnan palkintona on Hunton-termosmuki (1 kpl) . Palkinnosta ei voi valittaa, eikä sitä voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai rahaksi. Jos voittaja ei hyväksy palkintoa, palkintoa ei jaeta uudestaan. 
  7. Hunton ei kerää tai säilytä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin.
  8. Hunton pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.