Hunton SD™ Teippi

Hunton SD™ Teippi on paperipohjainen tiivistysteippi höyryjarru- ja höyrynsulkukankaan ilmatiivistämiseen sisäkäytössä.

Miksi valita Hunton SD™ Teippi:

  • Sopii erinomaisesti pitkäikäiseen tiivistämiseen sisäpuolelta.
  • Helppo työstää ja voidaan repiä käsin.
  • Helposti poistettava teipin suojapaperi.
  • Erittäin hyvin aikaa kestävä (100 vuoden testi)

Käyttöalueet

Hunton SD™ Teippi sopii erittäin hyvin käytettäväksi Hunton SD™ Höyryjarrun liitosten ja saumojen tiivistämiseen, sekä vastaavien kankaiden kanssa. Sopii myös käytettäväksi tiivistettäessä muovipohjaista höyrynsulkuja. Huokoisilla ja epätasaisilla pinnoilla tulee käyttää ensin Tescon primeria.

Alusta

Tarttuvuuden varmistamiseksi, tulee pinnan olla kuiva, puhdas ja pölytön ennen liimausta. Pinnalla ei saa olla vettä hylkiviä aineita, kuten silikonia tai rasvaa. Kohdissa, joissa höyryjarru altistuu jännitykselle tai muulle rasitukselle, suositellaan mekaanista kiinnitystä teippauksen lisäksi.

Hunton SD™ Teippi tarttuu kaikenlaisiin muovi- ja ilmatiiviisiin materiaaleihin sisäkatto- ja seinärakenteissa (esim. PE, PA, PP ja alumiinifoliot). SD Teippi tarttuu ja tiivistää sileitä ja maalattuja puupintoja, kovamuovia ja metallia (pois lukien piiput ja ikkunat), sekä puupohjaisia materiaaleja, kuten lastulevy, OSB, vaneri, MBD jne.

Huokoisilla ja epätasaisilla pinnoilla, paitsi betoni ja huokoiset levyt, tulee käyttää Tescon primeria.

Paras tulos saavutetaan puhtailla, sileillä ja tasaisilla pinnoilla, joten tarkista pinta ennen kiinnitystä. Suosittelemme testaamaan liimauskyky parhaan ja kestävän tuloksen saavuttamiseksi.

Yleistä

Teipillä tehtyä tiivistystä ei pidä alistaa jännitteille tai painolle.

Teippauksen jälkeen tulee kankaiden, paperin tai muiden yhteen teipattujen materiaalien kantavuus taata rakenteessa. Päällekkäin ja yhteen teipattuja kankaita voidaan tukea esimerkiksi rimoilla.

Paina teippi tiukasti pintaa vasten. Varmista, että teippi on kiinnittynyt hyvin ja tasoita se. Teippi ei tartu yhtä hyvin taitettuihin tai epätasaisiin pintoihin kuin sileisiin.

Tuuleta ja pidä huoli hyvästä läpivedosta ja tasaisesta lämpötilasta liiallisen kosteuden välttämiseksi. Suosittelemme tarvittaessa rakennuskuivaimen käyttöä.

TuoteTuotenumeroLeveys [mm]Pituus [m]Määrä/pktPkt/lava
Hunton SD™ Teippi436360301085
Tiedostonimi
Kategoria
Lataa
SD™ Teippi Tuotekortti
  • Tuotekortti
p_HUNTON_SD-TAPE

p_HUNTON_SD-TAPE